Vår återkomst, reship och Återbetalning Politik

Med våra kundvänliga retur-, reship- och återbetalningspolicyer har du rätt till en 100% pengarna-tillbaka-garanti.

Nedan finns olika omständigheter en kund kan ställas inför och varje omständighet har en rekommenderad metod för att lösa.

SAKNADE PAKET: Ditt paket saknades vid transport och levererades aldrig till din angivna adress. Om detta händer skickar vi paketet igen och om det andra försöket misslyckas får du en återbetalning.
Tullbeslag: Ditt paket beslagtogs av tullen. Detta kan bara hända med ett destinationsland som vi skickar till för första gången. Om vi tidigare har skickat till ditt land (listat under sidan Lyckade leveranser) har du inget att oroa dig för. Om detta händer skickar vi paketet igen och om det andra försöket misslyckas får du en återbetalning.
SKADADE PRODUKTER: Produkter levererades men skadades. Ange foto/videobevis för produkten som visar att den var skadad. Om detta händer skickar vi paketet igen och om det andra försöket misslyckas får du en återbetalning.
OÖNSKADE PRODUKTER: Du behöver inte längre den produkt du beställt. Om detta händer, returnera produkten tillbaka till oss inom 7 dagar och få en återbetalning för produktkostnaden bara.
FELORDER: Du har beställt fel produkt. Om detta händer, returnera produkten tillbaka till oss inom 7 dagar och få en återbetalning för produktkostnaden bara.
KVALITETSPROBLEM: Produktkvaliteten var inte som förväntat. Detta gäller främst produkter som generiska forskningskemikalier. Om ett ämnes renhet inte nämns på produktsidan är det rätt att anta att det är minst 98% rent enligt vår kvalitetsgaranti. Vissa produkter som heroin och kokain är prissatta efter kvalitet. Det kan vara en fråga om felmärkning och du betalade för 98% rent kokain och fick 80% renhet istället. Du måste testa kvaliteten och vara mycket säker innan du rapporterar detta som ett problem. Om detta händer, returnera produkten tillbaka till oss inom 7 dagar och få en full återbetalning eller du håller den lägre renhetsprodukten du fått och få en partiell återbetalning för det extra du betalat. När det gäller GHB, vi ger även en gratis GHB EZ Test Kit till första gången köpare så att de kan använda för att testa kvaliteten på produkten före konsumtion.

Återbetalning Politik

Du kan returnera en produkt om du har beställt fel produkt eller om kvaliteten är lägre än dina förväntningar, eller om du har ändrat dig och inte längre behöver produkten. Du betalar dock returavgiften och får en återbetalning för hela beloppet du betalat för produkten.

Reship Politik

Vi kan ge dig ett paket om det är skadat eller förlorat eller beslagtagit av tullen. Vi måste försöka reship först och du kan begära återbetalning endast om det andra försöket misslyckas. Men om du begär en återbetalning på grund av att du inte längre behöver produkten, det är acceptabelt.

ÅterbetalningPolitik

Vid det här laget måste det ha varit klart att du kan begära återbetalning av ett stort antal skäl. Den enda begränsningen är dock att vi under vissa omständigheter inte återbetalar fraktavgifter.

Ditt ansvar

Du omfattas helt av våra retur-, åter- och återbetalningspolicyer. Men det finns några ansvarsområden du behöver axla.

  • Var mycket säker på att du behöver en produkt innan du beställer den. Beställ inte hastigt en produkt av spänning bara för att ta reda på, när du får paketet, att du redan har ändrat dig.
  • Ta dig tid att välja exakt vilken produkt du behöver. Om du vill sedate din partner för en bra sexuell upplevelse, gör ett tydligt val mellan GHB, Ketamin, och Rohypnol. Inte hastigt beställa en när den andra kunde ha varit ett bättre alternativ.
  • Ge korrekt information vid beställning. Vi har alternativ för att beställa med ett falskt namn, betala anonymt, och du kan även beställa utan att skapa ett konto på vår hemsida. Men när det gäller din leveransadress måste informationen vara så fullständig/specifik som möjligt för att undvika misslyckade leveranser.
  • Beställ endast när du är säker på att betala inom 48 timmar. Vi har alltid massor av kunder och order att hantera (naturligtvis är vi på sidan ett av Google) så det är ett smart val att inte tillåta din beställning väntar för länge.