100% diskret frakt 

Kundens säkerhet och välbefinnande är vårt stora behov. Så vi gör vårt bästa för att se till att var och en av våra kunder inte kommer in i någon typ av frågor i kölvattnet av att begära från oss. Vi förstår att dessa smärtstillande medel är åtgärda piller, följaktligen gör vi i allmänhet 100% försiktig kombinationserbjudanden, för att garantera att dina önskemål anländer ditt mål utan problem. Vi erbjuder 24-timmars transport till USA, Kina och Kanada och en tre-arbetsdag transport var som helst på planeten. Transport sker omedelbart som avbetalning bekräftas. Transport sker dessutom runt om i världen. När din begäran sätts och bekräftas, skickar vi bunten inuti ett par timmar och utfärda följande när det kan passa oss.

Rätt utanför bat, ingen signatur krävs för någon transport. Klientsäkerhet är absolut nödvändigt. I vilket fall som helst, på off chans att du behöver underteckna för paketet, är det tänkbart och kommer att förmedlas på din tröskel, i ditt namn och du skriver på för det eller någon utsedd person.

Vi säljer inte, handlar eller på annat sätt överför din personligt identifierbara information till utomstående parter. Om din försändelse inte anländer kan vi förse dig med bevis på försändelsen och du kommer att kompenseras annars är det inte vårt fel.  Vi skickar med följande: FedEx, TNT, DHL, UPS, USPS. Vi förstår att situationer kan uppstå och du kan välja att vilja ha en återbetalning av pengarna. Om du inte längre vill ha dina mediciner efter att du har gjort betalningar, återbetalar vi dina pengar tillbaka. Vi uppskattar din förståelse.