Politik för godkännande av Ordning

Ditt mottagande av elektronisk orderbekräftelse innebär inte att vi accepterar din beställning, och det utgör inte heller en bekräftelse på vårt erbjudande att sälja. Health Mart Pharma förbehåller sig rätten när som helst efter mottagandet av din beställning att acceptera eller avvisa din beställning av någon anledning. Alla beställningar som görs över $ 1000,00 (USD) måste få förhandsgodkännande med en godtagbar betalningsmetod, som fastställts av vår kundtjänst. Vi kan kräva ytterligare verifieringar eller information innan vi accepterar en beställning.

Vi accepterar ett brett utbud av kreditkort. För närvarande tar vi emot beställningar genom att följa betalningsmetoder

1.VISA, MASTER kort. 
2.Västra unionen
3.MoneyGram
4.Banköverföring eller banköverföring (endast på begäran)

 

Vi lagrar inga kreditkortsuppgifter alls.
Faktum är att när du betalar med kreditkort ser vi inte ens de kreditkortsuppgifter som du anger. Krypterade kreditkortsuppgifter publiceras direkt på betalningsservern. Vi får ett omedelbart automatiskt svar för att bekräfta att betalningen har godkänts. När dina orderuppgifter sedan lagras i vårt system registrerar vi helt enkelt att betalningen har godkänts det är inte nödvändigt för oss att lagra någon av dina kreditkortsuppgifter. Detta ger dig högsta möjliga säkerhet när du beställer online med ditt kreditkort.

TID FÖR BETALNINGSHANTERING
Din beställning granskas noggrant av vår kreditkortsavdelning för att säkerställa att beställningen är korrekt, betalningsmetoden är giltig och du har behörighet att använda denna betalningsmetod. När din beställning har klarat den rigorösa granskningen av vår kreditkortsavdelning skickas den till vårt lager för leverans. Observera att kreditkortshanteringen kan ta upp till 4 arbetsdagar (Beroende på riktigheten i den information som kunden ger oss).). Av säkerhetsskäl kan det dessutom krävas röstbekräftelse innan vi kan behandla ditt kreditkort mot betalning.

OACCEPTABEL KUNDAKTIVITET FÖR BESTÄLLNINGAR AV KREDITKORT

(i)  använda ett kreditkort från tredje part utan kortinnehavares medgivande
(ii) Göra en beställning med en annan kortinnehavare 
(iii) Att tillhandahålla ett kreditkort med otillräcklig fond än ditt ordervärde
(iv) tillhandahålla falsk kontaktinformation
(v) Använda ett kreditkort som har upphört att gälla
(vi) Använda proxy, VPN, anonym proxy för att ändra IP-adressen 

Om en beställning görs med den ej accepterade aktiviteten kommer vi att avvisa beställningen och vi kommer inte att acceptera någon ytterligare order från kunden

SÄKERHETSKONTROLL AV EN ORDER
Alla beställningar som görs på med kreditkort eller betalkort är föremål för säkerhetskontroller. Säkerhetskontrollerna är avsedda att garantera säkerheten för din ekonomiska information och förhindra obehörig användning av ditt kredit- eller betalkort.

Vår ordersäkerhetskontroll skyddar både kunder och onlinebutiker mot kreditkortsbedrägerier och andra illvilliga aktiviteter. Vi utför alla möjliga metoder för att bekräfta om ordern är äkta. Vi söker också upp kundinformation i en global chargeback abuser databas. På detta sätt kommer en bedragare och chargeback missbrukare identifieras i en butik vara känd av alla butiker

Om vi inte kan verifiera betalningen kommer vi att annullera din beställning och skicka ett meddelande via e-post om att beställningen inte kunde slutföras. För att ytterligare säkerställa säkerhet och sekretess innehåller dessa e-postmeddelanden inte information om varför beställningen inte slutfördes.